Terasa prelepog restorana hotela „Vojvodina“ idealno je mesto za početak dana. Prirodna hladovina, šum talasa koji zapljuskuju obalu, pogled ka pučini i vaše leto može da započne.

Restoran Hotela „Vojvodina“, jedan je od ključnih razloga zbog kojeg će vaš odabir biti upravo ovaj hotel. Uz bogat meni i ljubazno osoblje, preostaje samo da se prepustite pravom odmoru na mediteranski način. Sa prizvukom specijaliteta vojvođanske ravnice, kao i mnogih specijaliteta savremene kuhinje, činimo našim gostima potpun ugođaj.

Restoran pruža uslugu na bazi hladnog i toplog švedskog stola za doručak i večeru, sa izborom jela za sve ukuse.
Služimo kafu, mlečne napitke , čajeve, voćne salate, voćne sokove, voće, te veliki izbor salata, hladna i topla jela, kao i domaća peciva.

Prostrani restoran kapaciteta do 200 mesta, pogodan je za razne vrste slavlja. Ambijent je svetao, elegantno uredjen, a raznovrstan izbor hrane prilagođen je gostima različitih gastronomskih afiniteta.

Izuzetna usluga, izbor i kvalitet jela – garantuju vaš povratak. Filizofija našeg poslovanja nas izdvaja od drugih, a naš stil je zaslužan za sve pohvale koje dobijamo. Naše sjajno osoblje je tu zbog Vas, da vam pokaže sve mogućnosti koje hotel Vojvodina može da ponudi.